Audison AP 6.5 OHM2 PRIMA mély-közép hangszórópár, 2 Ohm, 210W, 2 db hangszóró díszcsomagolás nélkül!

Raktáron 10 pár

Az Audison AP 6.5Ω2 mély-középsugárzót névleges impedanciával fejlesztettük ki azzal a céllal, hogy kihasználhassa az AP8.9bit erősítő által elérhető maximális teljesítményt 2Ω-os terhelésnél. A hangszóróhoz az APG 6.5 teljes védelmet biztosító rács külön megvásárolható!


Ahhoz, hogy maximalizáljuk a 95 dB-t elérő hatékonyságot, és nagy teljesítményt, egy 25 mm átmérőjű 10 mm-es magasságú tekercset alkalmaztunk, így lényegesen könnyebb súlyt értünk el, ugyanakkor 2,8 mm-rel nagyobb lineáris kimozdulást is biztosítunk, az AP 6.5 (4 Ohm) hangszóróhoz képest. Magas SPL, hangnyomás értékeket érhetünk el, minimális torzítás mellett.


A mély-sugárzó frekvencia tartományának 50 Hz-ig terjedő alacsony frekvenciájáig történő megnöveléséhez 75 Hz-es rezonanciafrekvenciát választottunk ki, így kiváló mély frekvenciás kimenetet értünk el, még mély-sugárzó használata nélkül is.


Klippel (lézeres elemzési rendszer) technológiával fejlesztve a jobb hatásfok és pontosság érdekében.


Az AP 6.5Ω2 egy 16,5cm-es mély-középsugárzó pár, 210W maximális teljesítmény, 95dB érzékenység.


A csomag 2db / 1 pár hangszórót tartalmaz díszcsomagolás nélkül!

Garancia idő
12 hónap
-9%
Bolti ár: 31 889 Ft
Online ár: 28 990 Ft
Kezdete: 2024.05.01  
Az Online ár kizárólag megrendelés esetén érvényes!


*A termékről látható kép illusztráció, a valóságban eltérő lehet. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Az esetleges változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről