Hajvasaló, hajsimító

-13%
Külső raktáron
Kedvencekhez
33 384 Ft
38 392 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás
-13%
Külső raktáron
Kedvencekhez
VALERA SWISS'X PULSECARE hajvasaló
52 414 Ft
60 276 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás
-13%
Külső raktáron
Kedvencekhez
VALERA SWISS'X THERMOFIT hajvasaló
38 268 Ft
44 008 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás

A Valera hajvasalók segítségével könnyen és gyorsan elvégezhetjük a hajszálak egyenesítését, otthoni és professzionális körülmények között is.  A Valera hajsimítókra általánosan igaz, hogy nem csak kerámia bevonatos simító lapokkal rendelkeznek, hanem egy extra tourmalinos bevonat is található simító felületen.

Azoknak akik otthoni felhasználási körülmények között keresnek megbízható és minőségi hajvasalót, ajánljuk a kiváló ár/érték arányú VALERA Synthesis Hajvasalót. Már ez a hajvasaló is rugalmas és billenős simító lapokkal van felszerelve.

Azoknak pedig akik professzionális felhasználási körülmények között keresnek tartós hajvasalót, különösen ajánljuk a VALERA Swiss'X Brush & Shine Hajvasalót! A hajvasalóra szerelt sörték kisimítva eresztik át a lapok közé kerülő hajat, így az gyengédebben, egyenletesebben, és gyorsabban egyensíthető a haj. 

Válogasson a Valera fantasztikus innovációval készülő, hajbarát technológiákkal felszerelt hajkisimítói között!

valera hajvasalo

 

Valera termékek - strade.hu

Tovább