Főzés

Új termékcsaládunk tagjai számos olyan funkcióval rendelkeznek, melyek könyebbé, gyorsabbá teszik az itthoni főzést, az ételek pedig ízletesebbek lesznek, mint eddig bármikor. A kényelmes barátokkal való közös főzéstől az egy gombnyomásra elkészülő vacsoráig ezek az innovatív, és stílusos termékek az egyszerűséget és az örömöt hozzák vissza a mindennapok étkezéseibe.

A Russell Hobbs elektromos főzőedénnyel különféle ételeket készíthet az egész család számára. Egyszerűen csak ki kell választani a megfelelő programot, ez lehet: párolás, rizsfőzés, lassú főzés, tésztafőzés, forralás, sütés, rizottó készítés vagy melegen tartás.

Egy hosszú és fárasztó nap után jó tudni, hogy otthon vár már a meleg vacsora. A Russell Hobbs Maxicook lassú főző segítségével akár 8 adag étel is elkészíthető egyszerre. Nem kell mást tenni, mint belehelyezni a kivehető lábosba a hozzávalókat, elindítani készüléket és pár óra múlva már kész is a finom ebéd vagy vacsora. Így még a családtól elvett időt is kárpótolni tudjuk.

 

Minden Russell Hobbs termék 2 + 1 év garanciával kerül forgalomba.

 

russell hobbs cook@home

 

Teljes Russell Hobbs Kínálat készletről strade.hu

Tovább