George Foreman

ÚJ
14  termék
Grill

A George Foreman márkanév világszerte összefort a grillezés fogalmával ezért örömmel mutatjuk be nagyszerű, új termékeinket ebben a kategóriában. Biztosak vagyunk benne, hogy egy sor olyan terméket kínálunk, amelyek kialakításukban és anyagaikban innovációt jelentenek, és olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek lényegesek használóik számára. Ezt követően is gondoskodni fogunk róla, hogy ajánlatainkkal valódi értéket kínáljuk, és a fogyasztók így biztosan felismerjék, milyen előnyökkel jár, ha George Foreman grillt vásárolnak.

Szeretnénk kiemelni pár nagyszerű példát a kínálatunkból, amelyek alaposabb áttekintést érdemelnek:

Steel Grill termékcsalád:

Főbb jellemzője: Különleges formatervezés, piros és szürke színben. Tovább erősítve a márka hírnevét, kifejlesztettük az első olyan készülékünket melynek márka megjelölése a belső grillezőfelületén található.

Preciziós grill:

A "tökéletes steak" sütésére tervezték, mely egy intelligens hőmérővel rendelkezik valamint gyors sütési funkcióval.

Ezek a termékcsaládok a globális fejlesztési programunkkal kapcsolatos befektetésünk eredményei, melynek során a maguk nemében a legjobb termékeket nyújtjuk. Olyan termékeket, amelyek nagyszerűen néznek ki, és valódi értéket nyújtanak a fogyasztó által a készülékeiktől elvárt, fontos tulajdonságokkal. Mint mindig, most is arra törekszünk, hogy fejlesszük és tökéletesítsük kínálatunkat.

George Foreman

Társ a főzésben, barát a konyhában. Az eredeti egészséges grill specialistáiként rendelkezünk azzal a tapasztalattal és tudással, amely lehetővé teszi, hogy olyan grillt alkossunk, amelynek segítségével ön élvezettel úgy grillezhet, ahogyan szeret.

Ott van önnek minden alkalomra: egy gyors kedd esti teázós vacsora, hamburger a fiúkkal, csirkefalatok a gyerkőcöknek vagy vasárnap reggeli bacon-ös szendvics - már meg is van oldva.

Megmenti a helyzetet, ha elvitelre készített ételre vágyik - már kész is egy egészséges csavarral. Egészségeset ehet, és mégis élvezheti az ételt, mert George Foreman segít önnek pizzát sütni, amelyben megvan minen íz, de nincs vele bűntudat.

Ott van ön mellett a húzós reggeleken is, és készen áll, hogy elészítse önnek a bajnoko reggelijét. Ott van, amikor házi készítésű lasagnét kell készítenie, amely az egész családot jóllakatja, vagy ha egy ízekkel teli marhasültet akar szombat este. Mint a legkivállóbb szakácssegéd, bármilyen receptre is gondol ön, - az ételelkészítést nyugodtan rábízhatja.

És ami a legjobb: George Foreman sosem váratja meg önt.Tudja, hogy nincs rossazbb, mint éhesen az ételre várni. Ezért is biztosítja, hogy a grillezés gyors és kényelmes legyen, és sosem adja alább a legjobb minőségnél és a legjobb íznél. Tehát, akár barátokkal lóg, akár az edzőteremből tart hazafelé, akár családi reggelit fogyaszt, akár egy elvihetőétellel kényzteti magát, ami ráadásul egészséges is - George Foreman-re mindig számíthat!

Tovább