Női hajformázó szett

A mai modern világban a divatos és stílusos megjelenés egyik elengedhetetlen kelléke az ápolt és rendszeresen karbantartott frizura.

 

Tegyük a szívünkre a kezünket és gondoljunk bele egy pillanatra, mire nem lennénk képesek, ha a nap bármelyik napszakában tökéletesen tündöklő lenne a hajkoronánk?

Mire nem lennénk képesek, ha mindezt folyamatos gondozás és odafigyelés nélkül megkaphatnánk?

Mire nem lennénk képesek, ha reggel az ágyból kikelve azonnal a legjobb formában hullanának a göndör tincsek a vállunkra?

Mire nem lennénk képesek, ha soha nem kócolódna a hajunk, ha nem kellene vasalni, ha nem kellene időnként alkalmi hullámokat csavargatni, ha nem kellene a tükör előtt állni és ügyetlenkedni a formázással, ha nem kellene hosszú-hosszú perceken keresztül a nehéz hajszárítót fejünk felett tartani, és mindezt esetleg bal kézzel, mert a jobb már elfáradt?!

De mit is kezdenénk a rengeteg felszabadult idővel?  Több idő jutna családra, több idő jutna a munkára és több idő maradna a kikapcsolódásra is.

Álmodozni szabad, de sajnos varázsolni nem tudunk mi sem, illetve picit azért mégis.

Azt nem tudjuk megígérni, hogy ezek a hétköznapi problémák, eltűnnek egyik percről a másikra. De azt meg tudjuk ígérni, hogy ezen dolgozunk!

A Remington teljes csapata többek között azon fáradozik, hogy a női hajformázás egy könnyű és egyszerűen elvégezhető rutinfeladat legyen nők milliói számára.

Nehéz a hajszárítód? Erre van megoldás! Itt az Ultra könnyű Remington D8700 hajszárító 

Vagy talán félsz a hajvasalástól? Nem akarsz kárt okozni a hajszálakban a túl magas hőmérséklettel? Erre is van egy tippünk! A Remington S8598 hajvasaló egy különleges érzékelővel rendelkezik, a készülék képes felismerni hajszálunk vastagságát és annak megfelelően be tudja állítani az ajánlott hőmérsékletet.

Az álmodozást feladni soha nem szabad, élvezd a modern technika előnyeit a női hajformázás területén is!

 

Tegyél egy próbát, a Remington  női hajformázókkal!

remington-termekek

 

Teljes Remington kínálat készletről - strade.hu

Tovább