Hajszárító

-9%
Külső raktáron
Kedvencekhez
valera-hajszarito-swiss-power-4ever
valera-hajszarito-swiss-power-4ever
valera-hajszarito-swiss-power-4ever
68 990 Ft
75 889 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás
-9%
Raktáron: 2 db
Kedvencekhez
valera-hajszarito-swiss-metal-master
45 790 Ft
50 369 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás
-9%
Raktáron: 1 db
Kedvencekhez
22 989 Ft
25 288 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás
-9%
Külső raktáron
Kedvencekhez
VALERA E POWER 2020 WHITE Hajszárító
VALERA E POWER 2020 WHITE Hajszárító
79 990 Ft
87 989 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás

Érdemes böngészni a Valera hajszárító kínálatában: a Valera hajszárítók a mai napig Svájcban készülnek, és a többségükre ipari garancia is van. A VALERA hajszáírítókra általánosan jellemző a  kiemelkedő motorerő. Az ennek köszönhetően igen magas levegő kifújási sebesség mellett például a Rotocord alkalmazása teszi igazán profi hajszárítóvá a Valera kínálatát.

A Valera hajszárítók többsége már AC motorral rendelkezik, melyek élettartalma duplája a hagyományos DC motorosoknak. Különösen ajánljuk az alábbi hajszárítókat:

 

A Swiss Nano 9200 Ionic Valera ionos hajszárító professzionális és háztartási felhasználásra is egyaránt ajánlott. Univerzális 2000W-os AC motorjával kiemelkedően magas élettartamra tervezték. Óránként 72m3 levegő megmozgatására képes, a kifújt levegősebessége akár a 120km/h-ás sebességet is elérheti.

 

A Valera Swiss Power4ever szénkefementes BLDC motorja garantálja a példátlan szárítási teljesítményt és a szinte végtelen élettartamot. A BLDS motorban négy rendkívül erős neodímium-vas-bor mágnes helyettesíti a hagyományos motorokban használt grafit szénkeféket, melyek a rotorhoz dörzsölődve gyorsabban elhasználódnak. Ez az új technológia biztosítja a több,  mint 10000 órán át tartó élettartamot (5-ször hosszabb, mint az AC motorok esetében), a könnyebb súlyt és a környezetszennyezés megelőzését, mivel nincs káros szénpor kibocsájtás.

 

A Valera Metal Master hajszárító egy igazi, elnyűhetetlen professzionális króm acél házas AC motoros hajszárító ion generátorral. A kivehető fémszűrő biztosítja a könnyű tisztítást. Az ultra vékony szűkítő fejjel még jobban koncentrálható a légáramlás. A Superflex kábel 3 méteres, amely professzionális környezetben is kényelmesen használhatóvá teszi. Alaptartozék a diffuzor, melynek használatával a haj nem lapul le, dúsabb hatás érhető el.


Valera hajszárító: valódi svájci minőség, megfizethető áron.

 

valera haJszarito

 

Valera termékek - strade.hu

Tovább