Valera

A Valera 1955 óta foglalkozik professzionális hajápolási eszközök fejlesztésével mely különleges szakértelemről tanuskodik. A hajat egészséges módon és gondosan formázó készülékek tervezéséhez és megalkotásához egyedül álló ismeretekkel rendelkezik, mely tapasztalat a világ professzionális fodrászaival való szoros együttműködésen alapul.

A Valera a professzionális hajipar legfontosabb bemutatóin is részt vesz, ahol a Valerát a leginnovítabb márkaként ismerik. A Valera is szembesül a "Made in Switzerland" felirattal ellátott termékekkel szemben támasztott magas piaci igényekkel.

A Svájci kereszt, ami egy nemzetközileg elismert szimbólum, garantálja a márka minőségét, és pozitív megítélését, olyan kimagasló  értékeket közvetít, mint a megbízhatóság, precizitás, szakértelem, a környezet és az egészség tisztelete, exkluzivitás.

A Valera a környezetvédelem mellett kötelezte el magát. Valamennyi svájci készítésű terméknél megjelennek a környezetbarát jellemzők. A termékek már 95% ban újrahasznosított anyagokból készülnek.  Eleget tesznek az energiatakarékos szabályozásoknak, nem tartalmaznak semmilyen veszélyes anyagot. A cég gyáraiban kizárólag megújuló erőforrásokból, elsősorban vízenergiából származó energiát használ fel, mely a jövő technológiája.

Mindezen ismeretek birtokában javasljuk Önnek ismerkedjen meg a VALERA termékekkel.

Az egyik legnépszerűbb modell a VALERA Swiss Ionic Comfort Hajszárító búra. A gyorsabb légáramlásnak köszönhetően ez a hordozható hajszárító búra gyorsabb száradást tesz lehetővé alacsonyabb hőmérsékleten is, ez által jobban kíméli a festett hajat így az tovább tartja meg színét.

VALERA Swiss Power 4ever Hajszárító a szénkefementes BLDC motorja garantálja a példátlan szárítási teljesítményt és a szinte végtelen élettartamot. A BLDS motorban négy rendkívül erős neodímium-vas-bor mágnes helyettesíti a hagyományos motorokban használt grafit szénkeféket, melyek a rotorhoz dörzsölődve gyorsabban elhasználódnak. Ez az új technológia biztosítja a több, mint 10000 órán át tartó élettartamot (5-ször hosszabb, mint az AC motorok esetében), a könnyebb súlyt és a környezetszennyezés megelőzését, mivel nincs káros szénpor kibocsájtás.

 

valera banner

 

Valera termékek - strade.hu

 

Tovább