Russell Hobbs

12  termék
Újdonságok
273  termék
Kollekciók
26  termék
Sütés
26  termék
Főzés
33  termék
Kenyérpirító
22  termék
Kávéfőző
37  termék
Vízforraló
termék
Botmixer
termék
Kézi mixer
termék
Grill
11  termék
Turmixgép
termék
Citrusprés
27  termék
Vasaló

Mérföldkövek
Russell Hobbs - röviden rólunk

 

Történetünk 1952-ben kezdődött, amikor Bill Russell és Peter Hobbs összeálltak, hogy átalakítsák Britannia konyháit. Ötletük egyszerű volt: olyan termékek megalkotása, mely könnyebbé és élvezetesebbé teszi a mindennapokat. A Russell Hobbsnak az első elektromos vízforraló csak egyike volt a sok úttörő és innovatív terméknek.


A filozófiánk egyszerű: megkeresni és kielégíteni a fogyasztók minden igényét. Célunk, a kategórián belül a legjobbnak lenni innovatív, stílusos és felhasználóbarát termékek megalkotásával. Az innovatív érintő paneles technológián keresztül a könnyen szétszedhető és mosogatógépben mosható alkatrészeken át, termékeink olyan valódi megoldásokat nyújtanak, amelyek élvezetesebbé teszik az emberek mindennapjait otthonukban, mert ez számunkra a legfontosabb.


Russell Hobbs büszke arra, hogy az Egyesült Királyságban első helyet foglalja el a kisháztartási gépek piacán. Hírnevünk egész Európában és világszerte rohamosan növekszik. Termékeinket a mai elfoglalt életstílus figyelembe vételével tervezzük és fejlesztjük, ezzel könnyebbé, egyszerűbbé és sokkal élvezhetőbbé téve a konyhában és az otthonokban zajló munkálatokat, hiszen világszerte mindenhol a konyha jelenti az otthon szívét-melegét.

 

A szeretet apró dolgokban rejlik <3

A szeretet apró dolgokban rejlik, mely minden napunkat beragyogja.

 

  • Kivasalni a férje ingét, mert Ön tudja, hogy az aznapi megbeszélés nagyon fontos számára.

  • Becsempészni gyereke uzsonnás dobozába egy extra szendvicset, mert Ön tudja, hogy délután éhes lesz.

  • Egy mályvacukrot tenni felesége forró csokijába, mert Ön tudja, hogy anyukája is így tett, amikor kicsi volt.

  • Minden vasárnap elkészíteni édesapja ebédjét, mert ő is ezt csinálta Önnek 18 éven keresztül.

  • Az esti filmezéshez Ön bekészít egy tál pattogatott kukoricát a párjának, mert 20 évvel ezelőtt az első randin is így tett.

 

Az élet nemcsak az apró tettekről szól. Hanem arról a szeretetről melyet beleteszünk. Ezért hangsúlyozzuk, hogy a szeretet az apró dolgokban rejlik. Ezt igyekszünk termékeinkkel is tenni, hogy megkönnyítsük és egyszerűbbé tegyük a konyhai tevékenységet, ezzel okozva örömet annak, aki használja azokat...

 

A Russell Hobbs több mint 50 éve egyet jelent a konyhai élettel. Otthonok millióiban ismert, használt és büszkén jelenik meg, a Russell Hobbs nagy megbecsülésnek örvend az állandóan korszerű, divatos konyhai berendezések között. A vízforralóktól és kenyérpirítóktól, a kávéfőzőkig, a főző és sütő, valamint az étel előkészítő termékekig minden terméket felhasználóbarát módon terveztek meg, messzemenőkig figyelembe véve a teljesítmény és a stílus igényeinek megfelelő egyensúlyát.

2010-ben, a Russell Hobbs az ikonszerű K2 vízforraló 50. évfordulóját ünnepelte, amely az 1960-as bevezetése óta az 1960-as és 1970-es évek során a brit konyhák legnépszerűbb vízforralójává vált. Jelenleg, az Egyesült Királyság első számú márkájaként, a Russell Hobbs gyorsan növekszik, mind Európában, mind pedig világszerte, az innovációra, a stílusra és a tervezésre vonatkozó egyre növekvő elismeréssel. Filozófiánk egyszerű: mindenben, amit végzünk, teljesítenünk és meg kell haladnunk a felhasználói igényeket, célunk pedig az, hogy a kategóriánkban a legjobbak legyünk a kívánatos, jó megjelenésű termékek és a hiteles innováció terén.

Európai központi irodánk az Egyesült Királyságban, Manchesterben maradt, hagyományos brit utunkhoz kötődve, a Russell Hobbs azonban egyre növekvő mértékben globális céggé válik, és már jól megalapozta tevékenységét Ausztráliában, Dél-Afrikában, és Európa szerte is gyorsan növekszik. Termékeinket a mai elfoglalt életstílus figyelembevételével tervezzük és fejlesztjük, ezzel könnyebbé, egyszerűbbé és sokkal élvezhetőbbé téve a konyhákban és az otthonokban zajló életet, hiszen világszerte mindenhol a konyha jelenti az otthon szívét-melegét.

 

Újdonságaink közül kiemelkedik a Russell Hobbs Retro reggeliző szettet:  Russell Hobbs tudja, hogy reggel mindig kevés az idő egy finom reggelihez. Ezért alkotta meg a Retro kenyérpirítót, vízforralót és kávéfőzőt. Ezt a termékcsaládot pompás formavilág és szín jellemzi.

 

Szeretnénk továbbá kiemelni az egyik legkülönlegesebb termékünket, a  Russell Hobbs Ultimate zöldség spirálozót, innovatív kialakításának köszönhetően a készülék különleges formákra tudja szeletelni kedvenc zöldségeinket.

 

A 2017-es év egyik várható sikerterméke a Russell Hobbs Explore Mix & Go turmix citrispréssel.

 

russell hobbs kitchen catwalk


A legújabb trendek: a Russell Hobbs termékek a legfrissebb trendek szerinti design-t és innovációt varázsolják az Ön konyhájába!

Vásárlóink közül sokféle verzióban láttuk: russel hobbs, russellhobbs, Russell & Hobbs, de helyesen így írjuk: Russell Hobbs.

Minden Russell Hobbs terméket 2 + 1 év garanciával forgalmazunk - strade.hu
Tovább