Remington

Cégünk 2004 óta foglalkozik  Remington termékek értékesítésével. A teljes hazai Remington szortiment készletről elérhető. A megrendelt termékeket rövid határidőn belül házhozszállítjuk.

 

Ha bármilyen kérdése van, vagy technikai segítségre esetleg bővebb információra van szükséges hívja ügyfélszolgálatunkat munkaidőben az alábbi telefonszámon: +36 1 273 0752

Kérdéseit e-mailben is felteheti, kollégáink rövid időn belül megpróbálnak rá válaszolni: info (kukac) strade.hu

 

A Remingtonról:

A Remington férfi villanyborotva-választék rendkívül széles, hiszen a cég 1937 óta gyárt villanyborotvákat.
A Remington hajvasalók közt válogatók mind árban, mind tudásban rendkívül széles skálából válogathatnak, hiszen a cég mindent megtesz, hogy a Remington hajvasalókkal, hajformázása a lehető leggyorsabb, és legtartósabb legyen.
Remington hajvágó választéka is rendkívül széles: a megbízható vezetékes modellektől az erősebb akkumulátoros gépeken át egészen az ütésálló hajvágókig mindent megtalálhatunk.

 

Újdonságaink közül kiemelkedik a Remington Proluxe termékcsalád: Az intelligens OPTIheat technológiának és az egyedülálló Style Shot funkciónak köszönhetően, a PROluxe hajszárító okosan használja fel a hőt a frizurád alakításához, megformálásához és fixálásához. A profi kategóriájú PROluxe hajsimítóval tartósabb frizurát kreálhatunk magunknak. Az OPTIHeat technológia intelligens fűtési mechanizmust jelent; oda irányítja a hőt, ahol a legnagyobb szükség van rá, egész napon át tartó ápolt megjelenést és gyönyörű sima hajat biztosít számodra.

Szeretnénk kiemelni a világújdonságnak számító Remington S7412 Air Plates hajvasalót, innovatív kialakításának köszönhetően a készülék külső felülete bárhol megfogható, nem melegszik.

 

A 2017-es év egyik sikerterméke a Remington CB7400 hajsimító kefe, hajvasalés és fésülködés egy időben.

 

remington-termekek

 

Teljes Remington kínálat készletről - strade.hu

Tovább