Kedvenc Márkáink
TOP termékek
Termékajánló
Miért válassz minket?

- Folyamatos Akciók, piacvezető árak!

 

- Magyar hivatalos garancia minden termékünkre!

 

- Rugalmas fizetési lehetőségek!

 

- Országos kiszállítás!

 

- Minden termékünk eredeti!

 

- Több mint 32 éves kereskedelmi múlt

Ezt mondták rólunk

Andrea,

"Gyorsak és precízek. Minden szempontból kifogástalan kiszolgálás. Köszönöm."

Tamás,

"Eddigi leggyorsabb kiszállításhoz volt szerencsém, a megrendelést követő 8 órán belül megérkezett a termék a csomagpontra! Az ügyfélszolgálat lelkiismeretes és abszolút vásárlóközpontú."

Krisztián,

"Webshop-jukon vásárolt terméknél a rendelés leadását követően kételyeim adódtak. Egyből jeleztem e-mail-ben másnap felhívtak, megkérdezték a konkrét problémám. Majd ezt követően felvették a hivatalos márkaképviselettel a kapcsolatot és tőlük kértek tanácsot az ügyben majd mikor megkapták a válasz visszahívtak és tájékoztattak, hogy nem lehet gond. Azóta már nálam a termék és valóban hibá

István,

"A kiszolgálással elégedett voltam. A hirdetéseikben csinosak a nők..."

Házhozszállítás

glsgls csomagpontfoxpostfamalogo

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél

Varta
A VARTA termékei Európa számos országának piacán vezető szerepet töltenek be. Az egész világon jelenlévő prémium márka termékei, már több mint 125 éve "Made in Germany" - azaz „Németországban készülnek” felirattal büszkélkedhetnek.

 

A VARTA neve egyet jelent a kiemelkedő teljesítménnyel, innovációval, a legmagasabb szintű szolgáltatással, minőséggel és fenntarthatósággal.

 

Abban a pillanatban amikor Neal Armstrong először tette lábát a holdra, a VARTA is történelmet írt: az űrhajós fényképezőgépe ugyanis VARTA elemekkel volt ellátva. A VARTA globális mércét állít fel az elemek minőségének tekintetében: a modern készülékek igényeinek megfelelően folyamatosan fejleszti és optimalizálja az elemek teljesítmény-leadásának megbízhatóságát és azok élettartalmát. A VARTA lithium elemei például szélsőséges hőmérsékleti körülmények között, -40 és +60C között használhatóak.

 

A VARTA számos díjat nyert műszaki újításai és termékei minősége révén: Például a VARTA 3 Watt LED High Optics 3AAA elemlámpa Red Dot Award nevezőinek élmezőnyében végzett.

 

Az a körülmény, hogy a VARTA, több mint 1250 nevezett márka közül, egyike lett annak az 51 vállalatnak, amelyet a termékei keresettségét bizonyító "Superbrands" címkével tüntettek ki, igazolja, hogy a VARTA Németország egyik legerősebb és legismertebb márkaneve. A több mint 20 éve létező, és több mint 85 országban jelenlevő. az egész földet behálózó Superbrands szervezet világszerte felkutatja és kitünteti a legjobb és legerősebb márkákat. A 2014/2015 az ötödik olyan év, amikor a VARTA megkapta az elismerés e rangos jegyét, ezért szeretnénk KÖSZÖNETÜNKET nyilvánítani vásárlóinknak a termékeinkbe vetett bizalmukért.

 

varta banner akku

 

A teljes hazai VARTA szortiment készletről elérhető - strade.hu

Webáruház készítés