Ablaktörlő lapátok

bosch kereső

Tovább
 

Bosch Ablaktörlő lapát

 

A Bosch Aerotwin ablaktörlőlapát kiváló törlési eredményét a szélvédő profiljához tökéletesen illeszkedő, testre szabott Evodium feszítőszálnak köszönheti. Ez egyenletes felületi nyomóerőt garantál és ezért tökéletes törlési teljesítményt biztosít a szélvédő minden pontján. Aerodinamikai kialakításának köszönhetően az ablaktörlőlapát még nagyobb sebességnél sem emelkedik fel, és kisebb szélzajt okoz.

 

A Twin kétkomponensű törlőgumiját egy rugalmas hátoldal, egy kopásálló törlő él és egy könnyedén csúszó bevonat gondosan összedolgozott együttese alkotja. Ennek a kialakításnak köszönhetően az ablaktörlőlapát rendkívül rugalmas, ennek következtében kiváló törlési teljesítményre képes hidegben és melegben egyaránt. A Bosch Twin Spoiler esetében a különlegesen robusztus és korrózióálló, teljesen fémből készült vázszerkezet teszi az időjárási viszonyoktól függetlenné az ablaktörlőlapátot. A törlőgumi két anyag egyesítésével készül, a gumihát sima és egyenletes működést biztosít, a különösen kemény törlő él pedig az alapos törlést kismértékű kopással ötvözi.

 

Nagy sebesség közben számíthat a Bosch ablaktörlőre. Az aerodinamikus kivitel a legjobb kilátást szavatolja még kritikus időjárási viszonyok között is.

 

A gyors és könnyű felszerelhetőség érdekében a Twin Spoiler ablaktörlőlapát tartozéka egy előszerelt Quick-Clip univerzális adapter. Az Aerotwin ablaktörlőlapátnál is tartozék a már beszerelt Multi-Clip univerzális adapter. Ez pontosan illeszkedik az európai piacon forgalmazott főbb személygépkocsi típusokon alkalmazott ablaktörlőkarokhoz.

 

A csomagolás hátoldalán levő QR-kóddal az autósok a gyors felszerelést segítő videókat tölthetnek le a telefonjukra.

 

Bosch ablaktörlők:

 

  • Kiváló törlési minőség
  • Tökéletes törlési teljesítmény a szélvédő minden pontján a csúcstechnológiájú rugósínnek és az aerodinamikai szempontból optimális profilnak köszönhetően
  • Minimális szélzaj a törlőlapát kisebb légellenállásának köszönhetően 
  • Tökéletesített téli működés, hiszen a jég nem tud ráfagyni a fém tartókeretre és a csuklókra
  •  Egyszerűsített ablaktörlőcsere az előszerelt, járműspecifikus Original adapterrel
  •  integrált, aerodinamikus spoiler
  •  Egyenletes kopás az egyenletes eloszlású nyomóerő révén
  •  Kevesebb problémát okoznak a rovarok és a makacs szennyeződések

 

Bosch hátsó ablaktörlő: tiszta kilátás a járműből.

Optimális hosszan tartó teljesítmény. Megnyugtató érzés tudni, hogy a Bosch minőségi ablaktörlői a hátsó ablakhoz is kaphatók a tiszta kilátás és a könnyed vezetés érdekében.

Tovább