Kedvenc Márkáink
TOP termékek
Termékajánló
Miért válassz minket?

- Folyamatos Akciók, piacvezető árak!

 

- Magyar hivatalos garancia minden termékünkre!

 

- Rugalmas fizetési lehetőségek!

 

- Országos kiszállítás!

 

- Minden termékünk eredeti!

 

- Több mint 32 éves kereskedelmi múlt

Ezt mondták rólunk

Andrea,

"Gyorsak és precízek. Minden szempontból kifogástalan kiszolgálás. Köszönöm."

Tamás,

"Eddigi leggyorsabb kiszállításhoz volt szerencsém, a megrendelést követő 8 órán belül megérkezett a termék a csomagpontra! Az ügyfélszolgálat lelkiismeretes és abszolút vásárlóközpontú."

Krisztián,

"Webshop-jukon vásárolt terméknél a rendelés leadását követően kételyeim adódtak. Egyből jeleztem e-mail-ben másnap felhívtak, megkérdezték a konkrét problémám. Majd ezt követően felvették a hivatalos márkaképviselettel a kapcsolatot és tőlük kértek tanácsot az ügyben majd mikor megkapták a válasz visszahívtak és tájékoztattak, hogy nem lehet gond. Azóta már nálam a termék és valóban hibá

István,

"A kiszolgálással elégedett voltam. A hirdetéseikben csinosak a nők..."

Házhozszállítás

glsgls csomagpontfoxpostfamalogo

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél

QWP


Sorrend:


Előfordulhatott már Önnel, hogy egy hideg téli reggelen az akkumulátor nem megfelelő állapota miatt nem tudja beindítani a motort, akkor biztos megértette az akkumulátor létfontosságú szerepét a gépjármű számára.

Az akkumulátor folyamatos áramforrás: nem termel, hanem vegyi energia formájában elraktározza az elektromos áramot. A parkolóban vagy a motor indításakor az akkumulátorból elhasznált elektromos energiát vezetés közben a generátor pótolja, a fogyasztási és feltöltési folyamatok időszakosan ismétlődnek.

A haladóbb technológiájú gépjárművek hatására, melyek több összetettebb elektromos készülékekkel rendelkeznek, az akkumulátorgyártók egyre megbízhatóbb áramforrásokat kezdtek gyártani. A modern akkumulátoroknak hosszabb működési élettartamot kell biztosítaniuk, karbantartás igénye nélkül, magas hidegindítású erő és a motortérben levő magas, illetve télen az alacsony hőmérsékleteknek való ellenállás mellett.

Ezeknek a jelentősen eltérő viszonyoknak felelnek meg a QWP Ultra Power akkumulátorok, melyek megvásárlásakor egy magas műszaki értékű, nagyon jó ár - érték arányú terméket tudhat autójában.


Webáruház készítés