Szállodai hajszárító

-9%
Külső raktáron
Kedvencekhez
27 935 Ft
30 729 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás
-9%
Külső raktáron
Kedvencekhez
20 580 Ft
22 638 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás
-9%
Raktáron: 1 db
Kedvencekhez
54 390 Ft
59 829 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás
-5%
Külső raktáron
Kedvencekhez
25 770 Ft
27 247 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás

Weboldalunkon megtalálható a valera teljes hazai kínálata az ipari hajszárítókból. Ezek a falraszerelhető hajszárítók kiváló minőségűek, a sváljci minőség garantálja a hosszú élettartamot. A falraszerelhető hajszárítókat így is szokták keresni: - gégecsöves hajszárító, hotel hajszárító, szállodai hajszárító, közösségi hajszárító

 

valera szalloda

 

Valera termékek - strade.hu

Tovább