Silk hajformázó termékcsalád

Az új Silk termékcsalád impozáns hajformázó eszközeivel bársonyosan lágy, gyönyörű frizurákat varázsolhatunk magunknak.

A Silk termékcsalád újdonságai:

 

Az Remington S9600 hajvasaló kerámia bevonata kétszer jobban csúszik, turbo boost funkciója révén rendkívül gyorsan melegszik. Hosszú, 110 mm -es hajvasaló lapokkal, és 5 év garanciával kerül forgalomba.

A Remington AC9096 hajszárító teljesítményével emelkedik ki a Remington hajszárítók sorából, 2400Wos teljesítményével 140km/h-ás levegő fúvási sebességet produkál, a turbo boost funkció segítségével pedig 10%-kal nagyobb kifúvási sebességgel száríthatjuk hajunkat.

 

A Remington hajformázó szakértői a tökéletes göndör lokniktól kezdve a professzionális szárításig megosztják szakmai fortélyaikat, melyek birtokában - és prémium hajformázó termékcsaládunk, a Silk kollekció segítségével - otthon is elkészíthetők a luxus kategóriájú, szalon-minőségű frizurák.

A Silk kerámia bevonattal kivitelezett Silk kollekció luxus kategóriájú, stílusos hajat biztosít, alig néhány egyszerű lépésben. A Remington session stylistja, Chris Appleton csúcstippjeivel megtűzdelt oktató videónk lépésről lépésre mutatja be a hajformázást, biztosítva, hogy a legjobb formádban mutatkozhass az okostelefonos paparazzók előtt!

 

 

remington silk

 

Teljes Remington kínálat készletről - strade.hu

Tovább