Grill

A grillezés kényelmes, és gyors módja a főzésnek. A különböző típusú grilljeinkkel akár 42% zsírt is eltávolíthat az élelmiszerekből. Tisztításuk, és használatuk egyaránt könnyű, gyorsan, és egyszerűen készíthető el velük az esti vacsora.
A Russell Hobbs grillek tapadásmentes bevonattal vannak ellátva, tisztításuk egyszerű.

A Russell Hobbs grill választékában nézelődő szinglik, és nagycsaládosok egyaránt megtalálhatják az igényeiknek megfelelő méretű, teljesítményű grillt. Legújabb, levehető sütőlapos grilljeink még könnyebben tisztíthatóak. Az új Permacoat bevonatok jóval tartósabbak korábbi grilljeink bevonatainál, a sütőlapok pedig mosogatógépben is elmoshatóak.

A Russell Hobbs családi grill levehető sütőlappal ideális választás a családosok számára, 510 cm² es sütőfelületén akár 5 adag étel is készülhet egyszerre. A grill külön csöpögtető tálcájára kivezethető a zsiradék, hiszen ez a grill a zsiradéknak akár 42% át is eltávolíthatja. A grillező lap levehető, mosogatógépben mosható, így sokkal gyorsabb a tisztítás is. 1300W-os teljesítményű.

Tesztet keres kontakt grill témában?

A Russell Hobbs levehető lapos családi grill tesztjét itt olvashatjuk: kikapcsolodok.blog.hu ( katt. )

Rendszeres vendéglátóknak a már hőmérséklet szabályozóval is felszerelt Russell Hobbs vendégváró grillt (levehető sütőlappal) ajánljuk.

Minden Russell Hobbs grill 2 + 1 év garanciával kerül forgalomba.

Russell Hobbs grill

 

Teljes Russell Hobbs kínálat készletről - strade.hu

Tovább