Szakállvágó, borosta formázó

Hogyan használjunk egy szakállvágót, hogy remek körszakállat alakíthassunk ki? Ezt is megtudhatjuk videónkból:

 

A Remington szakállvágó választék ár szerint igen széles szortimentjében a következő kis bemutatóval szeretnénk segíteni a választást:

 

Egyik legmegbízhatóbb modellünk a Remington MB4130 szakállnyíró, mely tovább fejlesztett, olajozást nem igénylő kerámia vágóélével 1,5mm-től 18mm-es hosszúságig vág, akkumulátoros készülék. 

Az újdonságok keresőinek a figyelmébe a Remington MB4560 szakállvágó, és borostaformázó készülékünket ajánlanám. Touch control technológiája révén az érintésünkkel szabályozhatjuk a 0,4-18mm közötti vágótávolságot. Titán bevonatú pengéi igen tartósak, önélezőek, lítium akkumulátoros. A gyors, 90 perces töltési idejű gépet akár USB portról is feltölthetjük. Ez a gép egymagában mindkét klasszikusan felmerülő problémát orvosolja: precíziós, 0.1 mm-enkénti beállítási lehetőségével, és a maximálisan 18mm-es vágási hosszával a precíziós borosta formálás, és a hosszabb szakáll ápolásának követelményeinek egyaránt megfelel.

A stabil alapgépeket keresők figyelmét az MB4120 Remington szakállvágó gépre hívnám fel, mely elemes működésű, továbbfejlesztett acél vágópengékkel, és önélező mechanizmussal kerül a polcokra. A nagy sikerű MB200C modellünk utódja.

Az univerzális megoldásokat keresők figyelmébe a PG6150-es szőrtelenítő készletet ajánlanám, melynek 5 cserélhető fejével bármit megtehetsz, ami az arc- és testszőrzet formálásával kapcsolatos, így tökéletes társ egy utazás során. Új generációs titán vágóélei igen tartósak, önélező mechanizmussal, és USB töltési lehetőséggel is fel van szerelve.

Remington MB4110-es modellünk egy precíziós arcszőrzetformázó, már 0.4 mm-től vág, 5.5 mm-ig, borotva fej is csatlakoztatható rá. Az egyik legsikeresebb borosta formázónk évek óta, kifejezetten borosta formázására, ápolására.

Univerzális megoldást keresők számára a Remington HC5550 hajvágó követő modellje, a Remington HC5900 hajvágó is megoldást jelenthet.

 

Kellemes válogatást!

 

remington szakallvago

 

Teljes Remington kínálat készletről - strade.hu

Tovább