Pro Power hajvágógép

-26%
Raktáron: 1 db
Kedvencekhez
Remington-HC7110-Pro-Power-hajvago
Remington-HC7110-Pro-Power-hajvago
Remington-HC7110-Pro-Power-hajvago
Remington-HC7110-Pro-Power-hajvago
11 790 Ft
16 040 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás
-30%
Raktáron: 3 db
Kedvencekhez
Remington HC5200 hajvágó
Remington HC5200 hajvágó
9 390 Ft
13 390 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás

A Pro Power sorozat hajvágói a Remington eddigi leggyorsabb és leghatékonyabb hajvágógépei, melyek kiváló vágási teljesítménnyel rendelkeznek.

Az új, integrált Pro Power motor kétszer gyorsabb, és rendkívül jó teljesítményt nyújt, így jelentősen több haj vágható le menetenként, a haj típusától, textúrájától, nedves vagy száraz mivoltától függetlenül. A kategória fejlettebb modelljein, mint például a HC5600, és HC5800-as modellünkön található boost funkcióval minden eddiginél gyorsabbá tehető a hajvágás. Ezek a hajvágók olyan fontos innovációkkal is rendelkeznek, mint a Quick Wash System (gyors mosható funkció ) és az USB töltési lehetőség. Az újdonságok felsorolása közt kár volna kihagyni, hogy az előbb említett két hajvágó modell már szakállvágásra is alkalmas.

A Remington Pro Power hajvágói 2010-ben jelentek meg a piacon, és hamar az eladási listák élére is kerültek. A GFK által felmért piaci információk szerint Magyarország egyik legnépszerűbb hajvágó kollekciójává nőtte ki magát ez a hajvágó termékcsalád. Idén új, felhasználóbarát funkciókkal egészítettük ki a készülékeket, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy a vágási teljesítményt a kétszeresére növeltük.

 

 

 

 

remington propower

 

Teljes Remington kínálat készletről - strade.hu

Tovább