Orr- és fülszőrzet vágó

-16%
Raktáron: 2 db
Kedvencekhez
remington-ne3150-orr-fulszorzet-nyiro
2 990 Ft
3 560 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás
-26%
Raktáron: 4 db
Kedvencekhez
remington-ne3870
remington-ne3870
remington-ne3870
remington-ne3870
7 290 Ft
9 850 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás

Orr- és fülszőrzet nyírás:

 

A túl szőrös fül és orr nem csak szimplán esztétikai kivetnivalót jelent a mai modern világban. A sűrű fülszőrzettel rendelkező férfiak esetében, az orvosok kifejezetten tanácsolják a szőrzet szakszerű ritkítását. Ugyanakkor kulcsfontosságú hogyan végezzük el a műveletet. Soha, semmilyen körülmények között nem szabad csipesszel húzni vagy ollóval vágni a szőrszálakat, mert komoly gyulladások keletkezhetnek.

Erre a célra csak és kizárólag az erre kifejlesztett speciális Remington orr-, és fülszőrzet nyírókat alkalmazzuk, mert nem csupán biztonságos a használatuk, de az egyedi innovatív technológiáknak köszönhetően, könnyen, gyorsan és fájdalommentesen tudunk megszabadulni a nem kívánatos szőrzettől.

 

Kínálatunkban megtalálható a vásárlók körében népszerű alaptípus, a Remington NE3150 vagy akár a legújabb csúcskategóriás Remington NE3750 orr- és fülszőrzet nyíró is.

Remington orrszőrnyíró, és fülszőrzetvágók az igazán alapos, ápolt férfiaknak!

 

remington orrszőrvágó

 

Teljes Remington kínálat készletről - strade.hu

Tovább