Hajcsavaró

-16%
Raktáron: 4 db
Kedvencekhez
remington-h5600-hajcsavaro-keszlet
remington-h5600-hajcsavaro-keszlet
remington-h5600-hajcsavaro-keszlet
15 990 Ft
19 100 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás
-20%
Külső raktáron
Kedvencekhez
remington-h9100-proLuxe-hajcsavaro-keszlet-20db-os
remington-h9100-proLuxe-hajcsavaro-keszlet-20db-os
remington-h9100-proLuxe-hajcsavaro-keszlet-20db-os
21 690 Ft
27 130 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás

Remington hajcsavaró használata :

 

Válassza ki a kívánt méretű csavarót. (A közepes méretű csavarókkal szorosabb fürtöket, a nagyokkal lazább hullámokat és göndör fürtöket készíthet.)

Válasszon ki egy, a csavaró méretével megegyező szélességű hajtincset. A tincset a fejbőréhez képest merőlegesen tartva tekerje a haj végét a csavaró köré.

Ezután tekerje fel a csavarót a haj tövéig. Egy megfelelő méretű csat vagy hajtű segítségével rögzítse a csavarót olyan közel a fejbőrhöz, amennyire lehetséges.

Ismételje meg a műveletet egy másik tincsen.  Hagyja a hajcsavarókat a haján, amíg a csavarók és a haj teljesen le nem hűl, ezzel kialakítva a kívánt frizurát. (Használjon fixáló spray-t, hogy frizurája tovább tartson. )

A laza, hullámos tincsek elkészítéséhez csak néhány percig használja a csavarókat. Szorosabb göndör fürtökhöz hagyja a hajban a csavarókat 5-10 percig.

A csavarók körülbelül 15 percig maradnak megfelelő hőmérsékletűek a göndörítéshez.  Vegye ki a csavarókat a hajából: ehhez távolítsa el a csatokat és finoman tekerje le a hajat a csavarókról.

 

A tökéletes tartás eléréséhez hagyja visszaugrani a göndör tincset a feltekert pozícióba, és csak a teljes kihűlést követően kezdje el a frizura formázását.

Különösen figyelmébe ajánljuk a bársonyosan puha és könnyen használható Remington H5600 hajcsavarót vagy az új proluxe Remington H9100 csavarókat, ionos kondicionálással.

 

A Remington hajcsavarók használatával készíthető frizurák széles skálája, egészen a hétköznapi laza lokniktól a professzionális alkalmi hajviseletig.

 

remington hajcsavaro

 

Teljes Remington kínálat készletről - strade.hu

Tovább