Clarity reggeliző szett

Finomabb reggeli gyorsan

A prémium, üvegfalú Clarity reggeliző kollekció innovatív technológiájával a tea, a kávé, és a pirítósa is pontosan úgy készül el, ahogyan Ön szereti. A Clarity kávéfőzőben, és vízforralóban is megtalálható Brita vízszűrőnek, és a Clarity kenyérpirítóban található továbbfejlesztett pirítási technológiának, valamint az üvegablakon keresztül jól követhető pirításnak köszönhetően a tea és a kávé zamatosabb, a pirítós egyenletesen pirult, és ropogós lesz.

Russell Hobbs prémium, üvegből készült Clarity kávéfőzője a speciális víztartályának köszönhetően, elkerülve a hőmérséklet ingadozást, folyamatosan a legoptimálisabb hőmérsékletű vizet juttatja a kávéra. A 24 órás időzítő funkció lehetővé teszi Önnek, hogy egy finom kávéval induljon a nap!

Külön figyelmébe ajánljuk az új Russell Hobbs Clarity kenyérpirítót amely egy igazán innovatív technológiával ellátott készülék. Könnyen eltávolítható, mosható üveg ablakjának köszönhetően folyamatosan követheti a kenyér pirulását, a reggeli pirítós pont olyan színű lesz, ahogyan Ön azt szereti.


A Russell Hobbs Clarity kollekció termékei 2 + 1 év garanciával kerülnek forgalomba.

 

russell hobbs clarity

 

Teljes Russell Hobbs kínálat készletről - strade.hu

Tovább