Kedvenc Márkáink
TOP termékek
Termékajánló
Miért válassz minket?

- Folyamatos Akciók, piacvezető árak!

 

- Magyar hivatalos garancia minden termékünkre!

 

- Rugalmas fizetési lehetőségek!

 

- Országos kiszállítás!

 

- Minden termékünk eredeti!

 

- Több mint 32 éves kereskedelmi múlt

Ezt mondták rólunk

Andrea,

"Gyorsak és precízek. Minden szempontból kifogástalan kiszolgálás. Köszönöm."

Tamás,

"Eddigi leggyorsabb kiszállításhoz volt szerencsém, a megrendelést követő 8 órán belül megérkezett a termék a csomagpontra! Az ügyfélszolgálat lelkiismeretes és abszolút vásárlóközpontú."

Krisztián,

"Webshop-jukon vásárolt terméknél a rendelés leadását követően kételyeim adódtak. Egyből jeleztem e-mail-ben másnap felhívtak, megkérdezték a konkrét problémám. Majd ezt követően felvették a hivatalos márkaképviselettel a kapcsolatot és tőlük kértek tanácsot az ügyben majd mikor megkapták a válasz visszahívtak és tájékoztattak, hogy nem lehet gond. Azóta már nálam a termék és valóban hibá

István,

"A kiszolgálással elégedett voltam. A hirdetéseikben csinosak a nők..."

Házhozszállítás

glsgls csomagpontfoxpostfamalogo

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Blog
2017.05.22 13:48

Hol lehet regisztrálni a +1 év garanciát a Remington és Russell Hobbs termékekre?

Fontos információk a Remington és Russell Hobbs +1 év garancia regsztrálásával kapcsolatosan!

 

Weboldalunkon megvásárolható Remington és Russell Hobbs termékek a gyártó által meghatározott hivatalos garanciaidővel rendelkeznek.

 

Hogy ez mit jelent pontosan? Lássuk csak:

 

Minden Remington termék legalább 2 +1 év garanciával kerül forgalomba. (Egyes Remington termékek hivatalos garanciális időtartalma 3 +1 év vagy akár 5 + 1 év is lehet!)

Ez azt jelenti, hogy 2 év jár alapból és +1 év garanciáért cserébe egy ingyenes regisztrációt kell végezzünk a gyártó oldalán, a vásárlástól számított 28 napon belül. Ezt mindenképpen érdemes elvégezni hiszen nem jár semmilyen kötelezettséggel, és a +1 év nagyobb biztonságot ad mindenkinek.

A regisztrációs weboldalt itt lehet elérni: https://hu.remington-europe.com/term%C3%A9k-regisztr%C3%A1l%C3%A1sl

 

Minden Russell Hobbs termék 2 + 1 év garanciával kerül forgalomba. Ez azt jelenti, hogy 2 év jár alapból és +1 év garanciáért cserébe egy ingyenes regisztrációt kell végezzünk a gyártó oldalán, a vásárlástól számított 28 napon belül. Ezt mindenképpen érdemes elvégezni hiszen nem jár semmilyen kötelezettséggel, és a +1 év nagyobb biztonságot ad mindenkinek.

A regisztrációs weboldalt itt lehet elérni: https://hu.russellhobbs.com/product_registration.html

 

A regisztrációs folyamat pár perc alatt, könnyen elvégezhető bárkinek. A vásárló alap adatain kívűl (név, cím, elérhetőség) azt kell megadni, hogy mi a készülék típusa továbbá mikor lett és hol lett vásárolva. Ezután a regisztrációs oldal küld egy visszaigazoló levelet, ezt a dokumentumot kell megőrízni a +1 év garancia érvényesítéséhez.

 

 

Webáruház készítés