Strade Webáruház
Strade Webáruház
Strade Webáruház
Strade Webáruház
Blog

Hol lehet regisztrálni a +1 év garanciát a Remington és Russell Hobbs termékekre?

2017.05.22 13:48

Fontos információk a Remington és Russell Hobbs +1 év garancia regsztrálásával kapcsolatosan!

 

Weboldalunkon megvásárolható Remington és Russell Hobbs termékek a gyártó által meghatározott hivatalos garanciaidővel rendelkeznek.

 

Hogy ez mit jelent pontosan? Lássuk csak:

 

Minden Remington termék legalább 2 +1 év garanciával kerül forgalomba. (Egyes Remington termékek hivatalos garanciális időtartalma 3 +1 év vagy akár 5 + 1 év is lehet!)

Ez azt jelenti, hogy 2 év jár alapból és +1 év garanciáért cserébe egy ingyenes regisztrációt kell végezzünk a gyártó oldalán, a vásárlástól számított 28 napon belül. Ezt mindenképpen érdemes elvégezni hiszen nem jár semmilyen kötelezettséggel, és a +1 év nagyobb biztonságot ad mindenkinek.

A regisztrációs weboldalt itt lehet elérni: https://hu.remington-europe.com/term%C3%A9k-regisztr%C3%A1l%C3%A1sl

 

Minden Russell Hobbs termék 2 + 1 év garanciával kerül forgalomba. Ez azt jelenti, hogy 2 év jár alapból és +1 év garanciáért cserébe egy ingyenes regisztrációt kell végezzünk a gyártó oldalán, a vásárlástól számított 28 napon belül. Ezt mindenképpen érdemes elvégezni hiszen nem jár semmilyen kötelezettséggel, és a +1 év nagyobb biztonságot ad mindenkinek.

A regisztrációs weboldalt itt lehet elérni: https://hu.russellhobbs.com/product_registration.html

 

A regisztrációs folyamat pár perc alatt, könnyen elvégezhető bárkinek. A vásárló alap adatain kívűl (név, cím, elérhetőség) azt kell megadni, hogy mi a készülék típusa továbbá mikor lett és hol lett vásárolva. Ezután a regisztrációs oldal küld egy visszaigazoló levelet, ezt a dokumentumot kell megőrízni a +1 év garancia érvényesítéséhez.

 

 

Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu shopmania.hu