Bosch S3 autó akkumulátor

A Bosch egy új innovációval állt elő az S3 akkumulátorok piacán, bevezette a PowerFrame® hálótechnológiát, egy újítást, amely javítja a személygépkocsikban használatos akkumulátorok teljesítményét és növeli az élettartamot.

Az akkumulátorban található háló biztosítja az áram optimális áramlását, ezáltal fokozza az akkumulátor kapacitását és megbízhatóságát. A PowerFrame® technológiával nagyobb arányú ólom jut a rács azon területeire, amelyeknek nagyobb az áramterhelésük.

A PowerFrame® technológiával nagyobb arányú ólom jut a rács azon területeire, amelyeknek nagyobb az áramterhelésük. A stabil rácskeret megakadályozza a korróziót a rács szélein, és ezáltal megelőzi a rács tágulását. A lemez szeparátor sértetlen marad, így megelőzhető a rövidzárlat, amelyet az okozhat, hogy a rács érintkezik a negatív lemezzel. Ez jelentősen megnöveli a Bosch akkumulátorok hasznos élettartamát. Ezért Ön az S3 autó akkumulátor megvásárlásakor kiváló ár-érték arányú, megbízható akkumulátort kap, két év garanciával.

A Bosch S3 akkumulátor gazdaságos megoldás a viszonylag kevesebb elektromos fogyasztóval ellátott járművek számára.

 

 

*A kiváló minőségű Bosch S3 akkumulátorok hosszabb tárolás esetén töltésre szorulnak, erre a feladatra remek megoldást nyújtanak a feszültség- és áramkorlátos Bosch akkumulátor töltő -k.

Tovább