Bosch Gigawatt akkumulátor

-10%
Külső raktáron
Kedvencekhez
20 996 Ft
23 442 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás
-10%
Külső raktáron
Kedvencekhez
46 702 Ft
52 143 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás
-10%
Külső raktáron
Kedvencekhez
19 204 Ft
21 442 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás
-10%
Külső raktáron
Kedvencekhez
24 563 Ft
27 425 Ft Az áthúzott ár a bolti ár, amely a szaküzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes abban az esetben, ha Ön nem rendelkezik érvényes online rendeléssel.
Összehasonlítás

Bosch Gigawatt akkumulátor

A Bosch által hibrid technológiával gyártott gépjármű akkumulátorok a technológia alkalmazásának köszönhetően teljesítik az EN szabvány gondozásmentes akkumulátorokra vonatkozó előírásait.

A hibridtechnológia előnyei:

A hibrid akkumulátorok esetében a negatív rács kalciumötvözetből, a pozitív rács pedig antimonötvözetből készül. Az antimonötvözet képessé teszi az akkumulátort a ciklikus kisütések fokozott tűrésére, a kalciumötvözet pedig csökkentik az önkisülési áram és a vízfelhasználás nagyságát.

Korrózió elleni védelem:

Az akkumulátorok rácsát finomszemcsés kristályszerkezetű ötvözetből öntik. Ez a finomított szerkezeti felépítés nagyfokú védelmet nyújt a korrózió ellen.

Az átlagosnál lényegesebben kisebb gondozásigény:

A nagyfokú korrózió elleni védelemnek és a rendkívül jó rázkódástűrésnek köszönhetően a Bosch által hibrid technológiával gyártott gépjármű akkumulátorok kiemelkedően alacsony gondozásigénnyel rendelkeznek.

Tovább