Kedvenc Márkáink
TOP termékek
Termékajánló
Miért válassz minket?

- Folyamatos Akciók, piacvezető árak!

 

- Magyar hivatalos garancia minden termékünkre!

 

- Rugalmas fizetési lehetőségek!

 

- Országos kiszállítás!

 

- Minden termékünk eredeti!

 

- Több mint 32 éves kereskedelmi múlt

Ezt mondták rólunk

Andrea,

"Gyorsak és precízek. Minden szempontból kifogástalan kiszolgálás. Köszönöm."

Tamás,

"Eddigi leggyorsabb kiszállításhoz volt szerencsém, a megrendelést követő 8 órán belül megérkezett a termék a csomagpontra! Az ügyfélszolgálat lelkiismeretes és abszolút vásárlóközpontú."

Krisztián,

"Webshop-jukon vásárolt terméknél a rendelés leadását követően kételyeim adódtak. Egyből jeleztem e-mail-ben másnap felhívtak, megkérdezték a konkrét problémám. Majd ezt követően felvették a hivatalos márkaképviselettel a kapcsolatot és tőlük kértek tanácsot az ügyben majd mikor megkapták a válasz visszahívtak és tájékoztattak, hogy nem lehet gond. Azóta már nálam a termék és valóban hibá

István,

"A kiszolgálással elégedett voltam. A hirdetéseikben csinosak a nők..."

Házhozszállítás

glsgls csomagpontfoxpostfamalogo

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél

Blaupunkt

Fő kategória >Blaupunkt

6 új
6 termék
Autórádió
9 termék
Hangszóró
1 termék
Mélysugárzó
2 új
2 termék
Erősítő
1 új
1 termék
Kamera


A Blaupunkt tradicionális német márka.

 

A Blaupunkt ősét 1923-ban Németországban, Ideál néven alapították meg Berlinben. A vállalatnál eleinte csak fejhallgatókat gyártottak. A technikusok minden egyes darabot gondosan átvizsgáltak és minőségi jellel láttak el - ez volt a kék pont, németül blau punkt. A Blaupunkt Nem telt bele sok idő, és a vevők már egyszerűen csak a kék pontos fejhallgatók iránt érdeklődtek. 1932-ben az Ideál művek az első autórádió, a Blaupunkt AS 5 modell megjelentetésével megteremtette napjaink autós hangzásrendszereinek az alapját, s a minőségi jelzésből márkanév lett. 1938-ban pedig a vállalat is felvette a Blaupunkt nevet, a második világháború után áthelyezte székhelyét Hildesheimbe és hat évtizeddel ezelőtt csatlakozott a Bosch csoporthoz. A Blaupunkt már az első rádió létezése óta vezető innovációs szereplő a mobil kommunikáció területén. A jelenleg is Hildesheimben székelő vállalat az autórádiók területén piacvezető Európában. Jelenleg 7500 dolgozót foglalkoztat világszerte, közülük 2800-at Németországban. A cég évente több mint 5 millió autórádiót állít elő. A németországi anyavállalat rohamos növekedése során kiterjesztette működését, és 2003-ban Kecskeméten építette fel a Blaupunkt új kelet-európai szervizközpontját. A Robert Bosch AG. 2009 március elsején a Blaupunkt aftermarket és tartozék üzletágát a márka névvel együtt eladta a Aurelius AG.-nek.

 

A Blaupunkt vezető márka a világ számos részén az autórádiók között, különösen Európában. A Blaupunkt ( kék pont ) márkanév a szakértelmet, az innovációt és a minőséget jelenti.

 

A Blaupunkt autórádiók rövid történeti áttekintése:

 

1932-ben az Ideal művek bemutatja a világ első autórádióját a Blaupunkt AS 5-t 1959-ben, készült el az egy milliomodik autórádió a gyártósoron.

 

1969-ben Blaupunkt kihasználta a feltörekvő FM-rádió rendszert elkészítette a világ, első sztereó autórádióját.

 

A 1970-es évek végén a Blaupunkt felismerte, hogy az autórádió hozzájárulhat a közlekedés biztonságjavításához és kifejlesztette az ARI közlekedési híreket közvetítő rendszerét, amely a jelenlegi RDS (Radio Data System) előfutára volt.

 

Az 1980-es években bemutatta az első mikroprocesszoros, digitális hangolású rádiós magnóját, majd 1983 ban az EON állomás azonosítóval felszerelt autórádiót, 5 évvel később 1988-ban megjelent a kínálatban az első CD-s autórádiójuk. A ’90-es években egyre nagyobb problémát jelentett az autórádió lopások szaporodása, melyet a KeyCard kártya bevezetésével drasztikusan visszaszorított a Balupunkt saját rádióinál. A KeyCard az első intelligens chipkártya az autógyatrás történtében.

 

2002-ben bemutatott Woodstock DAB 52 volt a világ első MP3 / CD / DAB vevővel kombinált 1 DIN méretű autórádiója, 2003-ban a DAB 53 majd 2004-ben a DAB 54 modellek már lehetőséget biztosítottak a DAB adások SD/MMC kártyán történő rögzítésére

Webáruház készítés